2017. április 1., szombat

Az utolsó nyár extra - Calum&Niall


Második - és egyben utolsó - kiegészítő történet Az utolsó nyárhoz, főszerepben ismételten Calum és Niall! Kellemes olvasást kívánok! :) Újfent hálásan köszönöm azoknak, akik velünk tartottak! :)
Figyelem: +18-as fejezet! ;):)




-          Na, ez már igen, kérem szépen! Büszke vagyok rád, Nialler!
-          Kösz, haver – pacsinzott le Liammel.
-          Mikor arról beszéltünk, hogy nem tudsz titkot tartani…
-          Rohadtul tévedtetek – nevetett fel Niall, és belekortyolt a pezsgőbe. Szíve szerint azon nyomban lelépett volna, amint ajka elvált Calumétól, de a barna hajú srác még ünnepelni akart kicsit a barátaikkal. Ebbe a körbe Mr. Hemmings természetesen nem tartozott bele, aki valamilyen különös oknál fogva gyorsan el is párolgott. Senki sem tartóztatta.

-          Fantasztikusak voltatok – sétált melléjük Ed, és kezet fogott mindenkivel. – Remélem nem haragszotok az eredmény miatt.
-          Rád egyáltalán nem lehet haragudni – mutatott rá Liam. – Aztán meg mind elismerjük, hogy Zayn dala nagyon ütős lett.
-          Az – hagyta jóvá Louis, mialatt a kezében forgatott poharat bámulta. – Remélem nem lopta. – Felszisszent, mikor Harry oldalba vágta. – Bébi!
-          Többet már ne igyál.
-          Igenis, drágám. – Harry megforgatta a szemét, de egy szava sem volt a megszólítás ellen.

Tovább évődtek és nevetgéltek még jó fél órán keresztül, mialatt Niall gratulált az anyjának, Liam apjának pedig meghagyta, hogy ne merészelje bántani őt.
-          Kisfiam – pirult el az anyja, de Niall nem zavartatta magát.
-          Ő a legfantasztikusabb nő, akit ismerek, és hálás lehet, hogy magát választotta!
-          Egyetértünk, fiam – mosolygott a férfi, és ezzel el is volt intézve.

Niall éppen egy szendvicset tuszkolt a szájába, mikor hirtelen feltűnt mellette Calum. Az elfogyasztott alkohol piros rózsákat rajzolt jóképű arcára, a pólója ujját pedig könyékig feltűrte, hogy ne legyen annyira melege. Niall nyelt egy hatalmasat, mindennél jobban szerette volna letépni a srácról a maradék textilt is. Mintha csak megint ugyanarra gondoltak volna, Calum elmosolyodott.
-          Indulhatunk?
-          Indulunk? Hová?
-          Mondjuk hozzám? – A szőke nem kapott levegőt. – Van kifogásod ellene?
-          Jelenleg egy sem jut eszembe.
-          Szuper. Akkor…? – és a kezét nyújtotta felé, ami ismételten darabokra törte Niall szerelmes szívét, de ezúttal jó értelemben.

Kéz a kézben sétáltak végig az utcán, miközben egyiküket sem érdekelte, ha megbámulják őket. A szívük annyira telve volt érzelmekkel, hogy egymáson kívül nem is érzékeltek egyebet. Aztán Calum játszadozott kicsit a bejárati ajtóval, míg végül ki tudta nyitni, aztán felvezette a szőkét a szobájába.

-          Bocs a rumliért – fogadkozott, teljesen feleslegesen. Niall szerint még az anyja sem tartott odahaza akkora rendet, mint ami Calum szobájában fogadta. Az ágy bevetve, a takaró halványkék, a tapintása pedig olyan érzést keltett a szőkében, mintha a tenger vize siklana az ujjai között. Aztán felsóhajtott, mikor Calum hátulról átkarolta.

Érdekes módon egyszer sem jutott el idáig, mikor önmagukról fantáziált. Szeretett volna persze belépni Calum szobájába, elterülni az ágyán, és bizonyos dolgokat csinálni vele, de úgy hitte, ha részletesen elképzeli, az meg sem közelítené a valóságot. És igaza lett. A szobában elképesztő lett a forróság, ő legalábbis így érzékelte, így gyorsan le is rángatta társáról a pólót, majd végigsimított izmos mellkasán. Calum sem tétovázott, megszabadította a szőkét a felsőjétől, miközben csókot nyomott az arcára, a füle mögé, a nyaka hajlatába. Niall megborzongott, átölelte a másikat, és közelebb húzta magához. Merevedésük feszítette feszes nadrágjukat.

Niall egy korábbi partnere szemében sem látott olyan szintű áhítatot, mint Calumnál. A srác végigfektette az ágyon, forró tenyere bejárta a srác sápadt testét, ujjaival megérintette a mellbimbókat, a köldökét, aztán lefejtette róla a nadrágot. Ő már találkozott Niall testével, a szőkének viszont minden egészen új volt. Csak bámulta Calum izmos karját, a mellkasát, aztán odahajolt, és ajkai közé fogta a mellbimbóját. A másik srác felsóhajtott, beletúrt a szőke tincsekbe, és még közelebb vonta Niall fejét.

Az ágynemű selymesen simogatta Niall hátát, ahogy az ágyon hemperegtek, csókolózva, ölelkezve, dörgölőzve és nyöszörögve, aztán a szőke egyszer csak szétnyitotta a lábait, mire Calum közéjük csúszott. Pillanatnyi dermedtség következett, aztán Calum a szemébe nézett.

-          Nem akarod? – suttogta Niall. Jól látta, hogy Calum nyelt egy nagyot.
-          De. Akarom.
-          Akkor? – bújt közelebb a srác.
-          Csak… azt hittem, hogy te…
-          Talán. Egyszer. De most csak egy dolgot akarok. – Kezébe fogta a másik arcát, mintha hipnotizálni akarná. – Döngölj a matracba. – Calum széles mosolyt villantott, aztán olyan szenvedélyesen csókolta meg, hogy összekoccantak a fogaik.
-          Ezer örömmel.

Azért természetesen vigyázott rá, mert pontosan tudta, hogy a szőkének ez lesz az első alkalom… Calum pedig hevesen dobogó szívvel vette birtokba az alatta fekvő készséges testet. Kicsit talán túlságosan is elnyújtotta az előkészületeket, habár így is okozott némi kellemetlenséget a másiknak. Niall enyhén felszisszent, mikor Calum beigazította magát a testébe, és pár pillanatig csak előre-hátra hintáztatta magát. Aztán mikor érzékelte, hogy kedvese teste enged a nyomásnak, beljebb óvakodott. Olyan csodálatos érzés volt, hogy majdnem csillagokat látott az élvezettől, pedig még el sem kezdett rendesen mozogni. Amire Niall volt szíves fel is hívni a figyelmét.

-          Most csak udvariaskodunk, vagy megdugsz végre? – sziszegte a párnába, mire Calum odahajolt a nyakához, és beleharapott a bőrébe. Niall felkiáltott.
-          Szóval csináljam keményebben?
-          Ha megkérhetlek…
-          Hm… - És Calum fogta magát, kihúzódott a kívánatos testből, majd erőteljesen visszatolta a csípőjét. Felnevetett, mikor meghallotta Niall akadozó légzését. – Még?
-          Oh… még…

Az élvezet hangjai lassan betöltötték a szobát, a nyögések visszaverődtek a falakról, és Calum hálát adott az égnek, amiért a szülei éppen aznap túlóráztak. Soha nem hitte volna, hogy a szex ennyire jó lehet, habár persze volt már része benne korábban is, de egyik partnerébe sem volt olyan mélyen és visszavonhatatlanul szerelmes, mint Niall Horanbe. Annyi éve már, hogy először meglátta, hogy először hallotta nevetni, hogy először hallotta gitáron játszani, hogy először észlelte, hogy valaki más kelti fel az érdeklődését ő maga helyett… és annyiszor lemondott már arról, hogy valaha is az övé lesz.

-          Calum… - Csak lassan hatolt el a tudatáig Niall suttogása, de azon nyomban abba is hagyta az erőteljes mozgást, és átölelte a srácot. Keze pont a szíve fölött állapodott meg.
-          Igen? Fájdalmat okoztam? Abba…
-          Szeretlek.

Calum szeme előtt elhomályosult a világ, és már majdnem azt hitte, elájult, de csak elfutották a könnyek a szemét. Az örömkönnyek, természetesen. Megköszörülte a torkát, aztán elhúzódott, összekulcsolta kezét a másikéval, és azt mondta… hogy ő is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© Another World (Larry Stylinson), AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena